Om oss

Infosoft har siden oppstarten i 1990 vært spesialisert på å levere IT-løsninger som skaper vinnere i abonnements økonomien.

Gjennom vår ledende posisjon i mediebransjen over mange år, har vi opparbeidet en unik erfaring på hva som kreves av et system som skal håndtere både store volum og mye kompleksitet, uten bruk av manuelle prosesser.

Vår plattform INFO-Subscription er bygget på disse erfaringene og leverer markedets mest komplette løsning for bedrifter som selger gjennom en recurring revenue modell, være seg abonnement, utleie eller andre konsepter hvor inntektene er løpende.

<? $element['headline']; ?>

<? $element['headline']; ?>
Vår kompetanse

Vårt team har tung kompetanse og erfaring fra et marked med høye krav og grad av kompleksitet i sin abonnementsmodell. Vi har et sterkt og etablert fagmiljø som består av egne utviklings- og driftsressurser i Norge og Sverige, kombinert med et godt innarbeidet utviklingssenter i Europa for tilførsel av ekstra kapasitet ved behov.

<? $element['headline']; ?>

<? $element['headline']; ?>
Vår teknologi

Vi har i snart 30 år vært i front på bruk av ny teknologi i våre løsninger. INFO-Subscription er bygget på en smidig micro-tjeneste arkitektur og er fra ende til ende designet som en skyløsning. Kombinert med en «API Først» strategi sikrer dette at våre kunder alltid har kortest mulig vei til etablering, skalering og effektivisering av sine tilbud og konsepter.

<? $element['headline']; ?>

<? $element['headline']; ?>
Vår fleksibilitet

Over tid har vi vist en evne til å utvikle og bistå våre kunders endrede behov på ulike områder. En fleksibilitet som vi tror at har stor verdi i tider med stor endringstakt. Vi skal fortsette å bistå våre kunder til å raskt finne gode løsninger når nye behov oppstår.

post-thumbnail

Motta vårt nyhetsbrev