Xledger

Xledger er et alt-i-ett 100 % skybasert ERP-system som gir deg full kontroll over din bedrift. Med integrasjonen med Infosoft får du bedre funksjonalitet for abonnementsfakturering.

Xledger er et alt-i-ett skybasert ERP-system. Det betyr at alle deler av systemet er integrert med hverandre og du trenger kun å oppdatere data ett sted. Xledger er fleksibelt og du velger selv hvilke funksjoner i systemet du vil ta i bruk. Systemet er designet med fokus på automatisering, innsikt , og skalerbarhet. Xledger er et standardsystem der maskinlæring bidrar til stadig utvikling av beste praksis.

Les mer om Xledger her
Artikkel_Toppbilde_2

Fullt integrert med Infosoft 

Systemer som ikke snakker sammen fører til tidkrevende arbeid både hos sender og mottaker. Heldigvis er Xledger fullt integrert med Infosoft. Begge løsningene er skybaserte og overfører informasjon effektivt og sømløst. 

happy person working

Hvordan fungerer integrasjonen? 

Vår integrasjon henter automatisk fakturaer og kreditnotaer fra Infosoft og leverer til Xledger. Betalinger kan enten overføres fra Infosoft til Xledger eller motsatt. Purringer og korrigeringer overføres til regnskap og bokføres automatisk. 

serious workers

Hvem passer integrasjonen for? 

Denne integrasjonen passer for deg som er kunde av Xledger, og som ønsker bedre funksjonalitet på repeterende fakturering. 

Man with Tablet

Hvordan komme i gang med integrasjonen? 

Fyll ut kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt.