INFO-Subscription

Plattformen som gir deg mulighet til å tilby abonnement, utleie eller andre recurring revenue modeller med full fleksibilitet og automatikk. INFO- Subscription er designet som en sann skyløsning som muliggjør stegvis utvikling av kommersielle ideer og som samtidig sikrer smidige koblinger mot andre nødvendige IT-systemer.

For modne abonnementsbedrifter som sitter fast i manuelle rutiner eller manglende funksjonalitet i sin nåværende løsning, så sørger vi for en trygg og friksjonsfri flytting til Info-Subscription ved hjelp av moderne teknologi og bransjeledende prosjektkunnskap innenfor recurring billing og migrering.

 • Pris/Produkt
  Pris/Produkt

  Høy fleksibilitet, slik at din forretning raskt kan få ut nye produkter/tjenester i markedet. Bundling av flere ulike produkter og varianter med ulik pris og rabatt.

 • Fakturering
  Fakturering

  Automatisering og kontroll på faktureringen. Avansert fakturamotor. Fakturering på valgbare perioder, ikke bare månedsvis.

 • Betaling
  Betaling

  Funksjonalitet for å tilby dine kunder flere betalingsmuligheter: Vipps, Kredittkort, PDF, mobil, EHF, avtalegiro, eFaktura og andre nordiske løsninger.

 • Min side
  Min side

  Funksjonalitet for at dine kunder kan administrere sitt kundeforhold/abonnement selv. Digitalt kjøpsløp (onboarding), samt brukerdatabase og autentisering.

 • Skybasert teknologi
  Skybasert teknologi

  Mest moderne teknologi på markedet. Bygd fra bunn i skyen, med alle de fordeler dette gir: Enkel tilgang og brukervennlighet. Ingen installasjon. Åpne API/grensesnitt.

 • Økonomi
  Økonomi

  Full økonomisk oversikt på hvert enkelt abonnement og totalt. Funksjonalitet for tilbud, mersalg, debet-/kredit transaksjoner og utbetaling. Økonomisk rapportering.

Vil du vite mer om INFO-Subscription?

Fyll ut skjemaet under og vi kontakter deg i løpet av kort tid.